[vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Paul van der Wal en Ellen Vermeulen zijn uw MfN geaccrediteerd familie mediator’s.

Daar waar nodig werken we samen met mr. Reka Remport Urban advocatuur te Bergen op zoom.

Mediation is wat wij met plezier doen en zijn Mediators met overtuiging. In onze bagage zit de nodige ervaring zowel met gezin, pleegkinderen en het werk in de verschillende instellingen en binnen de politiek , zoals gemeenteraad en provinciale staten en binnen het waterschap. Ook het huwelijk en haar problemen kennen we als geen ander. We hebben ervaring als docent, begeleider en als consulent, binnen het onderwijs. Paul is z’n werkzame leven ooit begonnen in de beroeps scheepvaart  en nu alweer vele jaren actief in de pleziervaart. Ook de vakbonden en haar organisatie en arbeidsvoorwaarden zijn ons niet vreemd en nemen ook de ervaringen als ondernemer mee want Paul van der Wal draait ook als meer dan 25 jaar mee als zelfstandig ondernemers.

Wij gaan u helpen, ondanks alle problemen waar u zich voor geplaatst ziet, kunnen wij u helpen om een duurzame oplossing te vinden

we vergelijken onze mediation wel eens met het A capella koor waar wij in zingen,  zonder muziek dus. Het enige dat wij als koor hebben is onze stem. Allemaal verschillende, dat wel. Maar als we samen zingen ontstaat totale harmonie. Daar zingen we voor, en daar mediaten wij voor. Iedereen zijn eigen “stem” laten horen om vervolgens in totale harmonie de conflicten te zien oplossen. Iedereen wil zijn stem laten horen. Wij willen graag luisteren.

Gehoord en begrepen worden dat is waar het vaak omdraait

Als we gevraagd worden voor een mediation in geval van een scheiding  komen wij, in principe met een man en een vrouw.

Twee mediators voor de prijs van een. Niet omdat de prijs van belang is maar omdatwe graag erg zorgvuldig willen zijn en goed willen kunnen luister naar wat u te zeggen heeft en twee horen nu eenmaal meer dan een. De ervaring heeft  tot nu geleerd dat het als erg prettig wordt ervaren.

Voor zakelijke- of arbeid gerelateerde mediation bent u bij Paul van der Wal aan het juiste adres. Als gepensioneerd ondernemer heeft hij zich gespecialiseerd in arbeid en zakelijke mediation, doorstarten en oplossingsgericht.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”71″ alignment=”center” style=”vc_box_shadow_border” css_animation=”bounceInDown” title=”Ellen Vermeulen Mfn Register mediator”][vc_single_image image=”75″ add_caption=”yes” alignment=”center” css_animation=”bounceInUp” title=”Paul van der Wal Mfn Register mediator”][vc_single_image image=”74″ alignment=”center” css_animation=”bounceInRight” title=”mr R.A. Remport Advocaat”][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]