Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Het mooie van werken met een MfN-registermediator is dat alles wat tijdens de bemiddeling wordt besproken strikt vertrouwelijk blijft. Deze vertrouwelijkheid creëert een veilige omgeving waarin je vrijuit kunt praten, zonder angst dat wat je zegt tegen je gebruikt zal worden buiten de mediation. Als iemand die waarde hecht aan privacy en discretie, vind ik dit aspect bijzonder geruststellend.

Bovendien benadrukt het MfN-register het belang van neutraliteit en onpartijdigheid bij het bemiddelingsproces. Dit betekent dat de mediator geen kant kiest, geen persoonlijke belangen heeft in het conflict en geen oordeel velt over wie gelijk heeft of niet. Als neutrale derde partij zijn ze er alleen om te helpen bij het vinden van een oplossing die voor beide partijen aanvaardbaar is. Dit geeft mij het vertrouwen dat mijn belangen serieus worden genomen en dat de mediator een eerlijke en objectieve rol speelt in het proces.

Het idee dat mijn vertrouwelijke informatie wordt beschermd, gecombineerd met de verzekering van neutraliteit en onpartijdigheid, geeft me de gemoedsrust die ik nodig heb om openlijk te kunnen communiceren en te streven naar een constructieve oplossing voor het conflict. Dit zijn allemaal redenen waarom ik zou kiezen voor een MfN-registermediator als ik voor een bemiddelingsproces stond.

Wat mij echt geruststelt, is dat het MfN-register een klachtenprocedure heeft. Dit betekent dat als je ooit niet tevreden bent over de diensten van een MfN-registermediator, er een formele procedure is om je klachten te uiten en te laten onderzoeken. Deze extra laag van verantwoording en transparantie geeft mij het vertrouwen dat mijn belangen serieus worden genomen en dat er waar nodig corrigerende maatregelen kunnen worden genomen.

Kortom, door te kiezen voor een MfN-registermediator, investeer je niet alleen in een oplossing voor je conflict, maar ook in gemoedsrust en vertrouwen in het proces.

Welkom

Welkom bij Associated Mediation. Met onze ervaring zorgen we dat uw conflict of geschil op een nette en zorgvuldige manier wordt opgelost.

Kantoor

Meeuwelaan 5, 4695JJ, St Maartensdijk, Nederland

Logo_Nmv
Schip aanpak

Associated Mediation ©2023. Alle rechten voorbehouden.                                                                                                                                               Algemene voorwaarden